Fødselsdag

“Morten var fantastisk til at underholde mine gæster til min 30. års fødselsdag. Festen blev holdt i telt i haven, og Morten var super professionel fra start til slut, herunder særligt til at opfange, hvor han skulle optræde for at alle gæsterne fik den mest optimale underholdningsoplevelse. Én ting er, at Morten er ekstrem dygtig til at trylle, og får mange publikummers kæber til at falde til jorden, men en anden ting er, at han blander hans fantastiske humor i tryllerierne. Det gjorde det bare til et særligt trylleshow. Gæsterne var flade af grin, og hans optræden er snakket om flere gange siden sidst. Hvad enten det var det primære publikum i 30-40 års alderen, eller svigermor på 70 år. For hold nu op, hvor havde vi bare en fest med Morten, og vi fik desuden skabt en masse minder ved at han interagerede med publikum, hvad enten det var at have dem aktivt med i tryllerierne eller kom med geniale og sjove kommentarer, som vi grinte højt af. Ja, han var sgu hurtig til at omfange publikums humor og stemning! Alt i alt vil jeg klart anbefale Morten som underholdning, hvad enten det er en 30. års eller 70. års, for han fik alle til at tabe kæben og grine. Jeg som vært og gæsterne var VILDE med ham.”

– Janne West

Julefrokost

“Moderne fedt show. Stand-up og trylleri på samme tid det er perfekt. Banebrydende. Det var ikke sådan en gammeldags form for trylleri. Vi har alle sammen haft en fed oplevelse. Super Show!”

– Mads Krog, Caffe Mocca

Julefrokost

“Morten optrådte til vores julefrokost i Vejdirektoratet, Vejcenter Hovedstaden. Det var rigtig sjovt og super god underholdning og han fik endnu mere gang i festen. Morten kan varmt anbefales og det er helt sikkert ikke sidste gang vi har oplevet ham. Fantastisk!”

– Stine Jørgensen, Vejdirektoratet.

Firmafest

“En kæmpe stor tak for din underholdning Morten. Latteren, forundringen, nærværet og variationen har været helt i top – Både denne og forrige gang vi nød dit show. Folk blev ved med at snakke om hvordan du gjorde det”

– Niels B. Sørensen, 3F.

Julefrokost
“Tak for en meget underholdende og ikke mindst nærværende forestilling.
Dine evner ud i tryllekunstner er store – kombineret med en super måde at gå til folk på var det en ren succes.”

– Eva Pedersen, Alm. Brand.

Julefrokost

“Tak for din underholdning til vores julefrokost den 14. december. Du ramte stemningen rigtig godt og der blev både grinet meget og grublet over dine tricks. Du formåede at samle selskabet og vi har kun fået positive tilbagemeldinger efterfølgende! Du har vores bedste anbefalinger.”

– Camilla M. Pedersen, Forsvaret (FBE).

Julefrokost

“Hej Morten Der været rigtig positiv feedback til dig så det er godt. Specielt dem som sad på 2-sal var helt oppe og køre og syntes du var super. Så vi takker.”

– Adrian, Helsingør politigård.

Julefrokost

“Tak for god og glad stemning til vores julefrokost. Imponerende som du håndterede en højrøstet flok på 45 mennesker! Din optræden var utrolig elegant, professionel og meget nærværende. Selv de få skeptikere i selskabet var imponerede. Dig vil vi gerne opleve igen!”

– Annette Knudsen, bates/red cell.

Julefrokost

“Tusind tak for din optræden torsdag aften på Skt. Petri. Alle var meget begejstrede for din optræden”

– Winnie Fyhr, GN Mobile.

Julefrokost
“Tak for dit indslag ved vores julefrokost. Det var en sand fornøjelse at du gang på gang tog os ved næsen. Ikke mindst da festen skeptiker også blev godt tørret. Du er i mine tanker når jeg en anden gang har brug for underholdning i personalet eller chefgruppen.”

– Jesper Fini Kuhre, Danske Bank.

Teambuilding

“Det var underholdning på et plan ud over det sædvanlige da vi havde besøg af tryllekunstneren Morten Deurell. Vi troede først at det var snyd…..Men det var ægte trylleri. Sjovt, behageligt og bestemt anbefalelsesværdigt.”

– Peter Roth Mondosoft

Jubilæum

“Det var underholdning på et plan ud over det sædvanlige da vi havde besøg af tryllekunstneren Morten Deurell. Vi troede først at det var snyd…..Men det var ægte trylleri. Sjovt, behageligt og bestemt anbefalelsesværdigt.”

– Tommy Dam, Active Entertainment

“Tak for god og spændende trylleunderholdning ved vor firma reception. Vi og vore gæster fik bekræftet ideen om, at denne type underholdning skaber en sjov og afslappet atmosfære og sætter gang i samtalen på tværs af bordene.Din profesionelle men også charmerende optræden kan klart anbefales andre ved lignende arrangementer.”

– Steen Vestrup, MCI Videotronic

Kundemøde

“Det var en stor succes, da du underholdt ved en række af vores kundemøder. Du ramte rigtig godt ind i stemningen og fornyede dig til hvert arrangement og på en charmerende måde gav du os og vores kunder en rigtig god oplevelse. Helt klart anbefalelsesværdigt og noget vi vil bruge ved andre lejligheder. Mange tak for de magiske øjeblikke.”

– Kristine Busch, Sony Danmark.

Konfirmation

“Tak for din optræden Det var en sjov og magisk oplevelse af de sjældne – og vi nød dig alle. Min søn kom
faktisk hen til mig senere på aften og sagde tak for en dejlig oplevelse. Detramte ham virkelig der, hvor det skulle…”

– Annette Knudsen

Bryllup

“Hej Morten. Tak for ekstra magisk stemning på vores store dag. Det var både sjovt og fantasifuldt på den helt rigtige måde.
Du forstod virkelig at fange stemningen til festen. Jeg er sikker på at folk havde ekstra mange oplevelser med hjem.”

– Tina og Søren

Kursusfest

“Der var magi i luften, da Morten Deurell optrådte med close-up trylleri på muskelsvindfondens ungdomsgruppekursus den 23. oktober. Et helt igennem professionelt og meget underholdende show, der uden tvivl var en kæmpe succes. Alle var fascinerede – der var både høj latter og tavs undren. Du forstår virkelig at kombinere trylleriet med fantasi, kreativitet, indlevelse, situationsfornemmelse og ikke mindst humor. Det var en meget positiv oplevelse, som vi gerne anbefaler til andre.”

-Anna Le Dous, Muskelsvindfonden

Fødselsdag

“Hej Morten. Mange tak for sidst! Du var en stor succes ved min 40 års fødselsdag!Vi var alle helt vilde med showet. Du er jo totalt fingernem og skrap til at trylle. Det fedeste er jo at du gør lige foran os, og derfor bliver man endnu mere fascineret over at man ikke fatter ,hvordan fa’en det gik til…Og så er du sjov samtidigt!! Det brød virkelig isen mellem gæsterne og var med til at gøre resten af aftenen og natten sjov for alle. Helt genialt.”

-Søren Fleron

Konfirmation

“Tak for et muntert indslag ved Kristinas konfirmation. Cool og prof som altid. Dine tricks er blevet rigtig “tight” med tiden.”

– Anders O

Konfirmation

“Tak for super underholdning til Fie’s konfirmation på Skævinge kro.
Det var et fantastisk indslag, på en super dag.
Gæsterne var vild med dit trylleri og din humor, og Neller har endnu ikke fundet ud af hvor boldene blev af”

– Jens Nørgaard

Konfirmation

“Tak for kanon underholdning. Håber at vi oplever dit show en anden gang”

– Alexander (Konfirmand)

Fødseldag

“I forbindelse med en 34 års fødseldag hyrede vi Morten lidt ud af det blå. Vi skulle bruge et indslag og havde hørt om stand-up magi. Det var skide godt! I virkeligheden var det mere show end trylleri. Og det var vigtigt, for når man samler 40 mennesker på 10kvm, så sidder man meget tæt. Men Morten skabte en super god stemning, inddrog publikum på en legende måde og endte lidt vovet med at synge en joke – men det ramte spot on. Morten har en god publikumsfornemmelse, og det skabte et super fødselsdagsindslag.”

-Bedste hilsner,  Jacob De Lichtenberg

Fødselsdag

“Du havde virkeligt arbejdet “50 års tricket” og livslinien med rebet var både filosofisk og underholdende.
Godt gået. Har kun hørt godt om dig i løbet af aftenen.
Vil bestemt anbefale dig til andre.”

– Mette

Fødselsdag

“Hej Morten. Jeg har måttet give din adresse til flere af vores gæster som ville høre hvordan de kunne komme i kontakt med dig. Tak fordi du gik fra bord til bord og skabte måben og overgivende latter. Tak for hjælpen ved vores fødselsdag som du var med til at gøre festlig og uforglemmelig”

– Lina & Peter Kloster

Fødselsdag

“Du skal have en stor tak for dit fine show til vores fest. Vores gæster var meget begejstret. Synes det var rigtig godt! Du bliver helt sikker husket i fremtiden, når vi mindes festen.”

– Mette & Bjarne

Fødselsdag

“Morten optrådte her i Greve med sit fantastiske trylle-show, som Tryllebandt store som små, det var rigtig godt gået. Morten, tak for en dejlig aften.”

– Vagn Nielsen

Bryllup

“Hej Morten. Tak fordi du var med til at gøre vores bryllupsfest helt speciel. Du fik vores gæster til at grine og forundres sammen. Alt held og lykke herfra.”

– Tanja & Anders

Fødselsdag

“Hej Morten 🙂 Her dagen derpå vil jeg da lige takke dig for super underholdning 🙂 alle var Meget begejstret!! Tak igen og god søndag til dig. Håber vi en anden gang får mulighed for at opleve dig igen. Kh Annette Faaborg og Familie :-)”

– Annette Faaborg

Firmafest

“Tak for i lørdags – som jeg også nævnte for dig, var vi meget tilfredse med forløbet af dit trylleshow, da underholdningsværdien på festen steg nogle grader, da du havde været på.”

– Palle Laursen

Privatfest

“Tak for igår, det var super fint og folk syntes at det havde været rigtig morsomt. Du er absolut en dygtig performer! Måske vi ses en anden gang. Held og lykke frem over.”

– Nick Klüver-Jensen

Privatfest

Det var en rigtig god oplevelse og vi morede os fantastisk. Morten kom ind i stuen og lavede en stemning som om vi havde kendt ham altid. Helt sig selv og vi tog ham til os med det samme. Vi følte os smigret og godt tilpas i Mortens selskab. Godt sjov, god stil, vi sad med åben mund. Jeg er super tilfreds og alle sagde at Morten var det helt rigtige indslag,og typisk mig og hvor havde jeg fundet ham osv. Morten lagde sit kort som folk tog. jeg havde en skøn afslutningsaften.

-Vh Anne

Fødselsdag

“Du var iceing on the cake…TAK you Star you!”

– Julie Steincke

Product Launch event

“Det var en fornøjelse, at se dig underholde vores konsulenter samt øvrige kollegaer med dit show. Du formåede, at inddrage key statements fra vores nye produkt og derudover fangede du stemningen og jargonen blandt publikum som gjorde showet endnu mere personligt og underholdende.”

– Jonas Togo Lander

Festival

“Tak fordi du for anden gang optrådte som tryllende event på Roskilde Festival. Det har været et ekstra krydderi til festivalgæsterne. Det er jo imponerende som du kan underholde ved at få ting til at forsvinde og dukke op igen!”

– Marie Berthelsen, Roskilde Festival (Event)

Svendegilde

“Vi vil gerne sige tusind tak for i lørdags til vores søns svendegilde.
Du var bare helt fantastisk og vores gæster har moret sig gevaldigt. Det har været sjovt, underholdende og fascinerende Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra alle.
Jeg vil også gerne sig tak for den måde du er på. Du er en utrolig behagelig, charmerende og sympatisk person at være sammen med og det smitter af på gæsterne. Endnu engang tusind tak for en dejlig aften.”

– Tanja Routhe