Underholdning til Bryllup

Kærligheden er i sig selv fyldt med magi, men de fleste vælger nu alligevel at føje professionel underholdning til brylluppet. Gæsterne bliver altid glædeligt overrasket når der sker noget uventet som alle kan forundres over og grine sammen af.

Hvordan kunne det foregå?

Med Close-up magi til receptionen/under middagen eller Stand-up magi mellem fx hovedret og dessert  kan I sikre ekstra sjov til festen. I er i gode hænder med tryllekunstner Morten Deurell. Morten planlægger altid sin underholdning sammen med- og i personlig kontakt med festarrangøren. Indslaget bliver tilpasset jeres behov.

Forestil jer…

…at ceremonien er veloverstået, men der er nogen tid til selve middagen. Der skal måske serveres nogle snacks og forfriskninger og gæsterne skal selvfølgelig have mulighed for at lykkeønske, mingle og tale med hinanden. Sådan går der måske en halv time. Nu kommer en velklædt smilende gæst hen til en gruppe på 6-8 gæster som står nær hinanden. “Goddag, mit navn er Morten Deurell og jeg er blevet inviteret til at stå for et magisk indslag. Vil i se med?”. “Ja”, siger gæsterne. Morten hiver nogle mønter op af lommen. De forsvinder lige foran øjnene på gæsterne og dukker op alle mulige og umulige steder. Det går stærkt og akkompagneres med skarp humor og et glimt i øjet og efterfølges af endnu nogle tryllenumre. Magien indfanger deres opmærksomhed, tænder deres sanser og efterlader dem med en nysgerrig forundring over det de netop har oplevet. En kort begejstret applaus og tryllekunstneren bevæger sig videre til andre grupper. Det er næsten umuligt for dem ikke at tale sammen om det de netop har oplevet. Nogle søger efter forklaringen, andre beskriver nysgerrigt illusionen. En magisk ingrediens er ved at sætte sit præg på kærlighedens fest. Nu venter maden, talerne og andre gode og rørende oplevelser.

Kontakt ham nu for et godt tilbud.
[/notification]

Bryllup

“Hej Morten. Tak fordi du var med til at gøre vores bryllupsfest helt speciel. Du fik vores gæster til at grine og forundres sammen. Alt held og lykke herfra.”

– Tanja & Anders

Bryllup

“Hej Morten. Tak for ekstra magisk stemning på vores store dag. Det var både sjovt og fantasifuldt på den helt rigtige måde.
Du forstod virkelig at fange stemningen til festen. Jeg er sikker på at folk havde ekstra mange oplevelser med hjem.”

– Tina og Søren