Magisk underholdning til julefrokosten

Morten Deurell er en energisk humørindsprøjtning til jeres fest når kollegaerne skal forkæles – En fælles oplevelse der styrker både festen og kollegaskabet og i sidste ende jeres arbejdsplads. Medarbejderglæde leveret i form af magisk underholdning.

Stand-up magi er et solidt valg til julefrokosten da alle bliver inddraget i showet og griner godt igennem. Showet er både for de ældre og yngre, mænd og kvinder og kan foregå på både dansk og engelsk.

Close-up magi er et fantastisk alternativ hvis underholdningen skal foregå nede ved bordene. Fx hvis gæsterne er delt op i flere lokaler eller hvis man ønsker at underholdningen kommer helt ned til bordene.

Med en professionel tryllekunstner som Morten Deurell er i sikret masser af sjov til festen.

Forestil jer…

…at festen har været igang i nogen tid. Buffeten har været godt besøgt, der bliver hyggesnakket, skålet og stemningen er god. Måske går der et stykke tid før der er plads til desserten og festen er endnu ikke i det gear hvor dansegulvet skal indtages – blot på vej derhen. En fra festudvalget slår på glasset. “Kære kollegaer. Vi, festudvalget, har sørget for en lille overraskelse. Vi vil ikke sige for meget, men blot bede jer om at tage godt imod Morten Deurell”. Alle klapper og en velklædt og smilende mand kommer frisk luntende ind med en kuffert i hånden som han sætter fra sig på et lille bord. Knapt nok er han introduceret før alle er med i et fælles tryllenummer. Der bliver tryllet med kort, reb, tankelæsning og bolde. Alt er krydret med en drillende skarp humor. Publikum tror at de har regnet den ud, men pludselig viser det bare var en del af tryllekunstnerens bluff. Publikummer er en del af alle numrene. Over de 30-35 minutter går latteren højere og højere. Feststemningen er løftet op på næste etage. Nu er festen rigtigt igang

Det er magisk. Det er sjovt. I er centrum.

Julefrokost
“Tak for dit indslag ved vores julefrokost. Det var en sand fornøjelse at du gang på gang tog os ved næsen. Ikke mindst da festen skeptiker også blev godt tørret. Du er i mine tanker når jeg en anden gang har brug for underholdning i personalet eller chefgruppen.”

– Jesper Fini Kuhre, Danske Bank.

Julefrokost

“Tusind tak for din optræden torsdag aften på Skt. Petri. Alle var meget begejstrede for din optræden”

– Winnie Fyhr, GN Mobile.