Underholdning til Firmafest

firmafestMorten Deurell er den sjove ingrediens til jeres firmafest. Hvad enten

der er tale om julefrokost, teambuilding, gå-hjem-arrangement, jubilæum eller noget helt femte. Afrund fx et længere fagligt møde eller en workshop med god underholdning.

Stand-up magi er et solidt valg hvis der kan skabes fælles fokus. Alle bliver inddraget i showet og får grint godt igennem.

Close-up magi fungerer godt i mere løse rammer som fx til receptioner eller hvis gæsterne er fordelt i flere rum.

Begge typer underholdning er både for de ældre og yngre, mænd og kvinder og kan foregå på både dansk og engelsk.

Det er den slags fælles oplevelser der styrker både festen og kollegaskabet og i sidste ende jeres arbejdsplads. Medarbejderglæde leveret i form af magisk underholdning.

Med en professionel tryllekunstner som Morten Deurell er i sikret masser af sjov og forundring til jeres arrangement.

Det er magisk, sjovt og I er centrum.

Product Launch event

“Det var en fornøjelse, at se dig underholde vores konsulenter samt øvrige kollegaer med dit show. Du formåede, at inddrage key statements fra vores nye produkt og derudover fangede du stemningen og jargonen blandt publikum som gjorde showet endnu mere personligt og underholdende.”

– Jonas Togo Lander

Firmafest

“Tak for i lørdags – som jeg også nævnte for dig, var vi meget tilfredse med forløbet af dit trylleshow, da underholdningsværdien på festen steg nogle grader, da du havde været på.”

– Palle Laursen

Kundemøde

“Det var en stor succes, da du underholdt ved en række af vores kundemøder. Du ramte rigtig godt ind i stemningen og fornyede dig til hvert arrangement og på en charmerende måde gav du os og vores kunder en rigtig god oplevelse. Helt klart anbefalelsesværdigt og noget vi vil bruge ved andre lejligheder. Mange tak for de magiske øjeblikke.”

– Kristine Busch, Sony Danmark.